Tuesday, September 21, 2010

CLEARANCE SALE!!! ALL FREE POSTAGE

Posted by shawl cherries at 11:11 PM 0 comments
Clearance Sale!!! ALL FREE POSTAGE

Rasa nya masih belum terlambat nak ucap kan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada sume yang sudi melawat blog kami yang xseberapa ni. Sempena bulan Syawal yang mulia ni, kami nak clearkan semua tudung yg masih available...Rasanya dah lama sangat xupdate blog atas sebab2 yg tidak dpt dielakkan, dah bersawang dah pun huhuhu, ape pun pas ni kami akan try our best untuk update shawl2 terbaru untuk semua peminat2 shawl....

Untuk clearance sale ni semua nye FREE POSTAGE

1 shawl = RM9.00
2 shawl = RM 15.00
3 shawl = RM 23.00

Tudung Balkis = RM30.00 jer sehelai

So, apa tunggu lagi, cepat2 grab tudung2 yg masih available..boleh isi order form / SMS untuk order 





Wednesday, July 21, 2010

SHAWLs....

Posted by shawl cherries at 8:33 AM 0 comments
*SHAWLS........


BUY 1 = RM 9.00
BUY 2 = RM 15.00
BUY 3 = RM 23.00

ALL FREE POSTAGE!!!!!



I am gorgeous (blue) - Available


Techno (brown ) - Available 


Love (red) - sold to aina








 

Leopard (blue) - sold to Jasmine


Techno (red) - sold to Aina


Zebra (purple) - Sold to Jasmine


 Flora (sweet grey) - SOLD


Small Loves (Sweet blue) - Available 


Stripy love (orange) -  1 Available




Leopard (black & white) - SOLD


Techno (brown) - Available


Small Loves (Sweet purple) - Sold to Aina

 Leopard (White & Black) - SOLD


Techno (Baby blue) - 2 Available


Stripy Love (Orange ) - Available 



Yang ni kami jual dalam bentuk COMBO...RM23.00/combo (FREE POSTAGE gak)



 

Shawl Cherries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal