Tuesday, September 21, 2010

CLEARANCE SALE!!! ALL FREE POSTAGE

Posted by shawl cherries at 11:11 PM
Clearance Sale!!! ALL FREE POSTAGE

Rasa nya masih belum terlambat nak ucap kan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada sume yang sudi melawat blog kami yang xseberapa ni. Sempena bulan Syawal yang mulia ni, kami nak clearkan semua tudung yg masih available...Rasanya dah lama sangat xupdate blog atas sebab2 yg tidak dpt dielakkan, dah bersawang dah pun huhuhu, ape pun pas ni kami akan try our best untuk update shawl2 terbaru untuk semua peminat2 shawl....

Untuk clearance sale ni semua nye FREE POSTAGE

1 shawl = RM9.00
2 shawl = RM 15.00
3 shawl = RM 23.00

Tudung Balkis = RM30.00 jer sehelai

So, apa tunggu lagi, cepat2 grab tudung2 yg masih available..boleh isi order form / SMS untuk order 





0 comments on "CLEARANCE SALE!!! ALL FREE POSTAGE"

Post a Comment

 

Shawl Cherries Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal